Potřeby na auto

Víte, co je podtlakové čerpadlo na Volkswagen Golf? Já bych to nevěděla, kdybych neměla doma bratra. Protože bratr je automechanik, takže logicky ví, co to je podtlakové čerpadlo na Volkswagen Golf. Není to opravdu nic jednoduchého. Když jsem se bratra na to ptala, tak mi to vysvětloval a dost podrobně. Takže jeho vysvětlování zabralo asi deset minut. Absolutně nechápu, kde takové vědomosti nabral, když není vyučený automechanik! Můj bratr se učil na ekonomické škole, kterou udělal opravdu perfektně. On chtěl ještě studovat dál, ale potom ho zaujala auta.

Někdo si potrpí na luxusu.

A ze začátku pracoval tam, kde se jezdí závody aut na okruhu. A to bratra právě chytlo. Navíc mi taky řekněte, jakého kluka by nebavily auto závody? Jistěže každý kluk to má rád. A mnohdy i dospělí. A tak jak pozoroval ostatní lidi, jak pracují anebo jezdí závody a baví se u toho, tak pochytil několik věcí, jak se starat o auto a jak ho opravovat. A potom si našel bratr brigádu. Samozřejmě, že šel do nějakých autoservisu, kde byl bratr ve svém živlu. Vážně ho auta hodně brala. Potom si tedy bratr otevřel svou vlastní opravu aut.

Bratr rád závodí.

A víte proč? Protože můj bratr na té brigádě toho tolik pochytil, že měl takové znalosti, jak kdyby byl vyučený automechanik. Opravdu to tak bylo. Myslím si, že udělal opravdu dobře, protože ho to baví a říkal mi, že nic lepšího si představit pro sebe nedokáže. Že prý kdyby věděl, že ho autoservis tak bude bavit, tak ani na ekonomku nejde a ušetřili by si opravdu spoustu času. Vyučil by se automechanikem a byl bych spokojený. Nyní ale říká, že vzdělání se vždycky hodí. Může dělat taky něco ekonomického, ale zůstane u toho autoservisu, protože ho to hodně baví. A taky samozřejmě se skvěle vyzná ve zmíněném čerpadle 1k0612181f. Abych pravdu řekla, tak ze začátku taky bratr moc nevěděl, co to přesně je podtlakové čerpadlo na Volkswagen Golf. Ale časy se mění a lidé vzdělávají. Jsem na bratra pyšná.

Doporučené články